TYCK TILL!

Skribent

Alexander Kardelo

9 oktober 2014 | 11:00

Vem vill du se i nya "Ghostbusters"?

Tokroliga kvinnor sökes till Paul Feigs"Ghostbusters"-reboot.
Då är det bekräftat: "Ghostbusters" kommer tillbaka, men att övertyga Dan Aykroyd och Bill Murray är inte längre en nödvändighet. När Paul Feig tar över styret på nästa film ska gänget ersättas med kvinnliga komedistjärnor. Något han har god erfarenhet av efter framgångar med "Bridesmaids" och "The Heat".

Feig gjorde det offentligt på Twitter att han och manusförfattaren Katie Dippold jobbar tillsammans igen, efter att hon skrev snutkomedin "The Heat" åt Sandra Bullock och Melissa McCarthy.

- Det är officiellt. Jag gör en ny "Ghostbusters" och skriver den med Katie Dippold, och ja, det blir med tokroliga kvinnor i huvudrollerna, skrev Feig på Twitter.

Efter många års försök att få ihop ett manus åt Aykroyd och gubbarna väljer man nu att kapa alla trådar till de två tidigare filmerna. Hollywood Reporter skriver att den nya filmen blir en fräsch nystart med planer på en ny filmserie.

Frågan som återstår är, vilka roliga skådespelerskor får vi se i huvudrollerna? Vad tror ni? Rösta på dina favoriter och kommentera nedan.

| 9 oktober 2014 11:00 |