Film

Skribent

Thomas Linnaeus

27 mars 2023 | 16:15

Veckans tips! Filmstaden sänker priset för alla pensionärer

“The Whale”, “Andra akten” och "The Banshees of Inisherin" är några av filmerna som blir billigare att se i veckan för alla pensionärer
Är du pensionär och sugen att gå på bio ska du passa på att besöka Filmstadens biografer nu i dagarna. Från och med idag, den 27 mars till den 31 mars sänker Filmstaden priset på biofilmerna som visas innan kl. 17 och dessutom bjuds det på kaffe under visningen.
 
Filmstaden skriver att erbjudandet gäller på alla deras biografer i Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Norrköping, Umeå, Uppsala, Västerås, Växjö och Örebro. IMAX-salongerna på Filmstaden Scandinavia i Solna och Bergakungen i Göteborg är undantag.
 
Under dessa dagar visas bland annat Oscarsnominerade filmerna "The Banshees of Inisherin" där vi får följa Colin Farrell och Brendan Gleeson som före detta vänner på en ö utanför Irland, samt "Tàr" där vi får se Cate Blanchett som en legendarisk dirigent. "The Whale" visas även med Oscarsbelönade Brendan Fraser i huvudrollen som sjukligt överviktiga Charlie.
 
Även svenska filmer så som feelgood-dramat "Andra akten" där Lena Olin och Rolf Lassgård spelar mot varandra, och "En dag kommer allt det här bli ditt" där Peter Haber och Suzanne Reuter måste fördela familjegården till sina barn visas på Filmstadens biografer. Är du ute efter något som inte är amerikanskt eller svenskt visas även "Korsett" som handlar om Elisabeth av Bayern, som var kejsarinna över Österrike under 1800-talet.
 
Filmutbudet och tider kan variera på Filmstadens olika biografer.
 
| 27 mars 2023 16:15 |