Film

Skribent

Robert Lange

28 juni 2011 | 15:55

Veckans skräcknytt v.26

Emma Stone slaktar återigen zombier i "Pride and Prejudice and Zombies"? Debut för ny trailer till "Apollo 18", första officiella bilden från "The Raven", Corey Grant gör found footage-film om bigfoot och "Scream"-trilogin släpps på Blu-ray i höst!

Första officiella bilden på Cusack som Edgar Allan Poe!

Den första officiella bilden på John Cusack i rollen som Edgar Allan Poe i kommande "The Raven" - offentliggjordes i veckan.

Filmen kommer enligt Bloody Disgusting att handla om de sista dagarna i Poes liv, då han blir inblandad i en utredning av en rad seriemord som utförts på samma sätt som i hans egna historier.

Filmen vars titel nu verkar vara "The Raven" kommer vi att kunna se på bio den 9 mars 2012.

Emma Stone slaktar återigen zombier i Gillespies "Pride and Prejudce and Zombies"?

Skådespelerskan Emma Stone ("Zombieland") verkar återigen vara aktuell för att ta kol på de odöda. Enligt Variety och Horrormovies.ca har Stone blivit erbjuden huvudrollen i Craig Gillespies ("Fright Night") kommande zombieskräckis - "Pride and Prejudice and Zombies".

Filmen kommer att bli en filmatisering av Seth Grahame-Smiths novell med samma titel, och det är Smith själv som står för manuset tillsammans med Martin Noxon.

Nathalie Portman, Annette Savitch, Richard Kelly, Ted Hamm och Sean McKittrick kommer att producera genom Portmans produktionsbolag - Handsomecharlie Films - och Richard Kellys Drako Films.

Debut för ny trailer till "Apollo 18"!

I veckan anlände en ny trailer till Gonzalo Lopez-Gallegos kommande "Apollo 18"! Premiärdatumet för filmen är äntligen spikat och klart, efter att ha flyttats runt om och om igen den senaste tiden - "Apollo 18" rullar upp på dukarna den 2 september i år!

Synopsis: Apollo 17 - som sköts upp den 17 december 1972 - var det sista mänskliga expeditionen till månen. Men ett år senare skickades ytterligare två amerikanska astronauter till månen på ett hemligt uppdrag. Vad du kommer att få se är materialet som dessa två astronauter lyckades få med sig från expeditionen.

Medan NASA förnekar att materialet är äkta, menar andra att det är anledningen till att vi aldrig återvände till månen.

Här kan ni ta er en titt på den nya trailern till "Apollo 18"!

"Scream" - trilogin på Blu-ray I höst!

Enligt veckans rapporter från Screamtrilogy.net kommer vi i höst att kunna lägga vantarna på en knivskarp Blu-ray utgåva av Wes Cravens "Scream"-trilogi!

Den Nordamerikanska återförsäljaren DVD Empire, har släppt en lista med kommande Blu-ray releaser i höst, och där finner vi en "Scream Trilogy Blu-ray Box Set", som kommer att släppas tisdagen den 6 september i år och kosta runt 39.99$.

Coery Grant har filmat klart kommande "The Lost Coast Tapes"!

Regissören Coery Grant har enligt Horrormovies.ca, alldeles nyligen filmat klart sin kommande "found footage"-film "The Lost Coast Tapes".

Filmen handling kretsar kring en synisk journalist som tillsammans med sitt dokumentärteam ger sig ut en skog där flera människor påstår sig ha funnit en död sasquatch (bigfoot).

Enligt Horrormovies.ca kommer filmen att få premiär någon gång under 2012. För mer information om "The Lost Coast Tapes" kan ni kika på deras Facebook-sida.

| 28 juni 2011 15:55 |