Serie

Skribent

MovieZine

27 mars 2021 | 15:00

Var finns "Dexter" att streama?

Alla åtta säsonger med den charmige seriemördaren hittas nu på nylanserade Paramount+.
Kan en seriemördare vara karismatisk och få publiken att heja på honom? I fallet Dexter Morgan, absolut.

TV-serien "Dexter" premiärvisades år 2006 och introducerade oss för en komplex karaktär med sin egna moralkompass - på dagen hjälper han Miami-polisen att lösa svåra mordfall, på natten är det han själv som utför morden. Men han dödar bara de som förtjänar det, och som sluppit undan lagens långa arm.

Thrillerserien visades totalt i åtta säsonger på amerikanska Showtime och i Sverige på TV6. Det blev några säsonger för mycket, enligt en del fans, och slutet lämnade ju en del att önska. Men innan dess fick vi en hel del rafflande spänning, och oförglömliga ärkefiender. Vem kan glömma John Lithgow som The Trinity Killer i säsong 4?
 
 

Streama "Dexter" på nya Paramount+

 
Nyheterna om att Michael C. Hall snart återvänder som Dexter Morgan för en sista säsong ger fansen nytt hopp om ett tillfredsställande avslut på serien.

"Dexter" har inte alltid varit lätt att fånga på svensk streaming, men nu har har han hittat hem. Alla åtta säsonger med totalt 96 avsnitt finns nu att streama på Paramount+, som hittas på bland annat Apple TV och som en del av Comhem Play.

Den nya streamingtjänsten Paramount+ kommer även få en egen app i april. Här kan du läsa mer om alla filmer som finns på Paramount+.
| 27 mars 2021 15:00 |