Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

28 augusti 2014 | 18:00

"Vänner"-cafét Central Perk öppnar i New York

Är du ett "Vänner"-fan och ska resa till New York den närmaste tiden? Grattis, då kan du gå till Central Perk och få en gratis kopp kaffe serverad av Gunther.
Nej, det är inget skämt. Med anledning av att det i år är 20 år sedan "Vänner" startade kommer en fullt fungerande replika av det klassiska fiket dyka upp på Manhattan, för en begränsad tidsperiod. Detta skriver Entertainment Weekly.

Förutom att inredningen, såsom den organgea soffan gänget alltid satt i, kommer vara identisk med TV-seriens, ska även skådespelaren James Michael Tyler, som spelade den Rachel (Jennifer Aniston)-besatte baristan Gunther, vara på plats vid vissa tillfällen för att servera kaffet, som är gratis. (Låt oss gissa att köerna kommer vara rekordlånga...)

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Gunther!

Givetvis kommer Phoebes "Smelly Cat"-låt höras i caféet. Varje dag ska det hållas tävlingar och utlottningar och ett särskilt kaffe med "Vänner"-etikett kommer att finnas att köpa. 

Central Perk slår upp dörrarna den 17 september och stänger igen dem den 18 oktober. 199 Lafayette Street är adressen. 

Andra heta "Vänner"-nyheter i dag: 
Jennifer Aniston, Courtney Cox och Lisa Kudrow  repriserade sina gamla "Vänner"-roller i en sketch tillsammans med Jimmy Kimmel i går. 


Lisa Kudrow kommer dessutom medverka i en sketch för TV-galan Kristallen, skriver Aftonbladet. Hon blev övertalad av Malin Åkerman (som är en av programledarna) som hon gjort sin TV-serie "The Comeback" med. 

Läs också:
| 28 augusti 2014 18:00 |