Film

Skribent

Erika Jarhed

15 mars 2023 | 12:00

Vanessa Hudgens återvänder i sin roll i "Bad Boys 4"

I februari bekräftade Will Smith och Martin Lawrence att "Bad Boys 4" är på gång. Nu meddelar Deadline att Vanessa Hudgens kommer att återvända i sin roll.
2020 fick vi se Vanessa Hudgens i filmen "Bad Boy for Life" tillsammans med Will Smith och Martin Lawrence. Nu skriver Deadline att Hudgens kommer att återuppta sin roll som Kelly, vapenexperten, i kommande "Bad Boys 4".
 
Det var tidigare i år som Smith och Lawrence bekräftade att arbetet med uppföljaren är i gång och befinner sig i förproduktion. Projektet pausades tillfälligt efter Smiths skandal efter förra årets Oscarsgala (vi alla minns nog vad som hände).
 
Duon Adil El Arbi och Bilall Fallah kommer att återvända som regissörer och återigen skriver Chris Bremner manus. Ännu finns inga detaljer om vad den nya filmen kommer att handla om, men inspelningen förväntas att påbörjas i april i år.
 
Den senaste filmen som hade premiär precis innan de första Covid-nedstängningarna tjänade in mer än 400 miljoner dollar i världen. Exakt vad den nya filmen kommer att heta får vi se...
 
Premiär kan vi nog förvänta oss tidigast 2024.
| 15 mars 2023 12:00 |