Film

Skribent

MovieZine

20 juli 2016 | 18:00

Välkommen till en exklusiv biovisning av "Looking: The Movie"

MovieZine och Svenska Filminstitutet i samarbete med HBO Nordic bjuder på bio under Stockholm Pride. Vinn biljetter här!

Trots bara två säsonger har många HBO Nordic-tittare tagit Patrick, Agustín och Dom till sina hjärtan. Deras kärleksjakt och vänskap i ett regnbågsfärgat San Francisco i tv-serien "Looking" får nu en efterlängtad fortsättning - och ett emotionellt avslut - i "Looking: The Movie".

Filmen har premiär söndag den 24 juli på HBO Nordic, och bara några dagar senare ordnar vi Sveriges enda biovisning. Tillsammans med Svenska Filminstitutet och HBO Nordic har vi nöjet att bjuda in MovieZines läsare till den exklusiva filmvisningen!

När? Fredag den 29 juli kl. 15-18
Var? Klarabiografen (Kulturhuset), Stockholm

Visningen av "Looking: The Movie" äger rum under Stockholm Pride, och är öppen för alla med festivalpass till Pride House (först till kvarn gäller, antal platser är begränsat).

Har du ingen biljett, har du istället möjlighet att vinna platser åt dig och en vän. Maila alexander@moviezine.se senast måndag och anmäl ditt intresse.

Obs! Filmen visas i samband med Filmrummets panelsamtal "Filmer som förändrade mitt liv", där bland annat Saga Becker medverkar. Samtalet och den exklusiva biovisningen av "Looking: The Movie" startar kl. 15 och slutar senast kl. 18.
| 20 juli 2016 18:00 |