Film

Skribent

Alexander Kardelo

27 december 2022 | 11:45

Undvik gärna nya trailern till "Knock at the Cabin"

M. Night Shyamalans thriller avslöjar lite väl mycket av mystiken.
Nu är det bara drygt en månad kvar tills M. Night Shyamalan är tillbaka på bio med ett nytt mysterium. "Knock at the Cabin" utspelar sig i en avlägsen sommarstuga där paret Eric och Andrew hoppas få några dagars avkoppling med sin lilla dotter. Det är tills fyra främlingar knackar på med ett otrevligt besked.
 
Den första trailern gjorde ett utmärkt jobb i att presentera en hotfull situation och ett mystiskt dilemma: främlinganra påstår att familjen kan stoppa en kommande apokalyps, om de är villiga att göra en svår uppoffring.
 
Under julhelgen släpptes en andra trailer som i mitt tycke avslöjar för mycket av filmens story och dramatiska vändningar. Så gör dig själv en tjänst och undvik att titta, eller läsa mer om filmen (speciellt om du som jag redan bestämt dig för ett biobesök).
 
 
Jonathan Groff och Ben Aldridge spelar föräldrarna som får besök av Dave Bautista, Rupert Grint och Ninni Amuka-Bird. Det här är Shyamalans senaste biofilm efter fantasy-thrillern "Old" (2021) och superhjältedramat "Glass" (2019). "Knock at the Cabin" släpps i Sverige den 3 februari.
| 27 december 2022 11:45 |