Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

11 november 2015 | 15:00

"Uncharted"-filmen inte död trots allt?

Vi ska tydligen "få höra något nytt snart".
När vi träffade Nolan North för en tid sedan lät han överraskande säker på att "Uncharted"-filmen aldrig skulle bli av. Han hävdade att projektet dött när regissören Seth Gordon lämnade det, vilket han gjorde med hänvisning till kreativa meningsskiljaktigheter. Producenten Charles Roven verkar dock ha andra planer. 

Under en intervjusession efter släppet av "Warcraft"-trailern sa han att vi kommer att "få höra något nytt snart" om filmen. Han kommenterade också faktumet att en kampanj för att ge Nathan Fillion rollen som Nathan Drake cirkulerat bland fans. Tydligen är det inte så enkelt att rollsätta en storfilm som man kan tro:

- Först är det studion. Den är en faktor. Sedan kommer regissören, som vi inte har just nu, och den individen kommer att vara en faktor. Sedan har så klart producenterna en del att säga till om. I just det här fallet producerar Avi och Ari Arad tillsammans med Atlas och det är ett partnerskap, vilket betyder att vi alla har en röst. Men vi är inte redo att rösta på någon överhuvudtaget än så länge.

Sony annonserade i augusti att "Uncharted" ska släppas år 2017. Vad som kommer hända härnäst återstår att se. Nolan North har hur som helst inte tillfrågats för rollen.
| 11 november 2015 15:00 |