Spel

Skribent

Anders Eklöf

19 december 2022 | 13:00

Ubisoft vill att du testar deras kommande Star Wars-spel i Malmö

Ubisoft och Malmöbaserade Massive Entertainment söker speltestare till sitt kommande Star Wars-spel med en öppen värld.
För ett tag sedan kunde vi rapportera att den Malmöbaserade spelstudion Massive Entertainment ("The Division"-spelen) arbetar på ett Star Wars-spel som fokuserar på ett berättelsedrivet äventyr i en öppen värld.
 
"Det här är en värld som vi älskar och vi vill göra den rättvisa med ett spel och en berättelse som ger både livslånga och nya fans en uppslukande och enastående resa som kommer att stanna hos dem i flera år", skrev regissören Julian Gerighty då.
 
Nu meddelar Ubisoft och Massive Entertainment att de söker speltestare, som helst bor i närheten av Malmö.
 
 
- Vår ambition är att skapa toppmoderna spel, och för att göra det behöver vi din feedback. Din åsikt är det som driver oss, och genom att bli en speltestare har du möjlighet att berätta för oss vad du gillar och inte gillar med våra spel. Ännu viktigare, vi får se hur du – spelaren – interagerar med spelet, skriver de.
 
 
Annonsen avslöjar dock tyvärr inget mer om spelet eller ens vad det har för titel. Utöver Star Wars-spelet vet vi att Massive Entertainment arbetar på spelet "Avatar – Frontiers of Pandora", som dessvärre försenades och inte hann släppas i samband med den andra aktuella filmen "Avatar – Way of the Water".
| 19 december 2022 13:00 |