Serie

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

28 september 2023 | 09:15

Fjärde säsongen av “True Detective” har fått ett premiärdatum

Strunta i mord och alkoholiserade detektiver - seriens största mysterium har varit fjärde säsongens premiärdatum.
Nästan fyra år har gått sen tredje säsongen av “True Detective” hade premiär och först nu har vi fått ett premiärdatum samt titel på nya säsongen. HBO har döpt nya säsongen till “True Detective: Night Country” med Oscarsvinnaren Jodie Foster i rolllen som Liz Danvers. Tillsammans med Kali Reis som gestaltar Evangeline Navarro spelar dom ett omaka detektivpar i Alaska som gör ett fruktansvärt fynd.
 
 Fyndet i sig är ett gäng kroppar som frusit ihop till ett isblock av kött (!). Deras utredning tar duon till diverse otäcka platser i jakt på svar på vad som faktiskt har skett. “För att lösa fallet behöver detektiv Liz Danvers (Foster) och Evangeline Navarro (Reis) konfrontera mörkret inom sig själva och gräva i sanningen som ligger begravd i den oändliga isen” lyder seriens officiella beskrivning.  
 
Fiona Shaw (Killing Eve), John Hawkes (Deadwood) och Christopher Eccelston (The Lleftovers) är några ytterligare namn som medverkar i serien. Issa López (Tigers Are Not Afraid) tar sig an rollen som författare, regissör och showrunner då Nic Pizzolatto som skapade serien tar ett steg tillbaka och inte har någon aktiv roll i den kommande säsongen.  
 
"True Detective: Night Country" får premiär den 14 januari på HBO och lär komma på svenska HBO Max dagen efter.
 
Se den senaste trailern här:
 
 
Kommer du titta på den nya säsongen av “True Detective”?  
| 28 september 2023 09:15 |