RYKTE

Skribent

Cristian Sarmiento

3 november 2022 | 11:00

Tredje säsongen av ”The Mandalorian” släpps 22 februari?

Om man skall tro de senaste rapporterna så dröjer det inte länge innan Pedro Pascal kliver in i dräkten som ”The Mandalorian”.
Efter att vi tidigare i år fått en teaser på nästa säsong av den populära Star Wars-spinoffen ”The Mandalorian” så rapporteras det nu att datumet för Säsong 3 är spikat. Serien väntas ha premiär den 22 februari 2023 på Disney+.
 
Detta enligt sidan Making Star Wars som skriver: ”Planera era fester, ta ledigt från jobbet, för nu finns det ingen ursäkt till att stanna uppe för att se premiären av den nya säsongen”. Enligt samma källa kommer vi i denna säsongen att få se Pedro Pascal och den gröna (och söte) Grogu försöka förena klanerna på Mandalore. Grogu väntas också få en ny häftig förmåga.
 
Detta innebär såklart att Pedro Pascal kommer att färdas genom rymden som Din Djarin ungefär samtidigt som vi ser honom som Joel i apokalypsserien ”The Last of Us” som har premiär på HBO Max den 16 januari.
 
Disney har ännu inte bekräftat premiärdatumet för den tredje säsongen men det är nog bara en tidsfråga. Är ni taggade på säsong 3 av ”The Mandalorian”?
| 3 november 2022 11:00 |