Serie

Skribent

Josefine Krischausky

2 november 2022 | 19:30

Bekräftat: "The Last of Us" kommer till HBO Max i januari

Streamingtjänsten bekräftar nu premiärdatumet för den efterlängtade tv-serien, kort efter att det först råkade avslöjas av misstag.
Uppdatering 2/11: HBO Max har nu, via seriens sociala medier, bekräftat att premiärdatumet som läckte under gårdagen stämmer. Det innebär att svenska tittare kommer kunna streama "The Last of Us" den 16 januari, dagen efter den amerikanska premiären. 
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av HBO Max Nordic (@hbomaxnordic)

 
Originalnyheten från 1/11: Det är sedan tidigare känt att "The Last of Us", den efterlängtade tv-adaptionen av spelet med samma namn, kommer att släppas någon gång under 2023. Nu verkar det som att serien kommer att få premiär tidigare än vad de flesta har väntat sig, endast veckor efter årsskiftet. 
 
HBO Max själva verkar nämligen ha råkat avslöja premiärdatumet, vilket flera fans har uppmärksammat på Twitte. I anslutning till ett teaser-klipp för serien, på streamingtjänstens hemsida samt i appen, kan det läsas att "The Last of Us" får premiär den 15 januari. 
 
 
 
Enligt sajten Video Game Chronicles berättar en källa med insyn att HBO Max hade planerat att släppa ett officiellt avslöjande senare i veckan, men att datumet av misstag kom ut tidigare än det var tänkt. 
 
I september släpptes den första trailern för "The Last of Us", vars handling främst kommer att vara baserad på det första av de två spelen. Bella Ramsey och Pedro Pascal spelar huvudrollerna som Ellie och Joel, som försöker överleva i en värld där ett livsfarligt svampvirus har förintat stora delar av mänskligheten. 
 
 
Hur mycket ser du fram emot premiären av "The Last of Us"?
| 2 november 2022 19:30 |