Serie

Skribent

Alexander Svensson

3 april 2024 | 19:45

Tre spännande namn ansluter till "The Witcher" i säsong fyra

Stjärnor från "Rome", "District 9" och "Seinfeld" kommer att hjälpa eller stjälpa Geralt på hans fortsatta äventyr tvärs över Kontinenten.
Netflix närmar sig inspelningen av säsong 4 av “The Witcher”, som bekant numera med Liam Hemsworth i huvudrollen som monsterslaktaren Geralt. Anya Chalotra, Freya Allan och Joey Batey återvänder i övriga huvudroller, och dessutom vet vi sedan tidigare att de får sällskap av självaste Laurence Fishburne som fältskären Regis. Nu har Netflix gått ut med ytterligare tre imponerande namn som fyller ut rollistan i den fjärde säsongen.
 
Sharlto Copley, främst känd som huvudrollsinnehavaren i “District 9” och just nu aktuell med Bill Skarsgårds kommande “Boy Kills World” kommer spela Leo Bonhart. Bonhart är en hänsynslös och absolut livsfarlig prisjägare som garanterat kommer ställa till med problem för våra hjätar.
 
Sharlto Copley hyllades för sin rolltolkning i sci-fi-filmen "District 9".
 
James Purefoy, mest känd som Marcus Antonius i “Rome” ska spela kejsar Emhyrs hantlangare Stefan Skellen. Då Emhyr och hans nation Nilfgaard är en av de återkommande antagonisterna i serien känns det därmed hyfsat säkert att Skellen kommer bli ytterligare en i raden av fiender för Geralt och kompani att hantera.
 
James Purefoy som general Marcus Antonius i "Rome".
 
Slutligen har vi Danny Woodburn, som ska göra rollen som dvärgen Zoltan, en krigare och vän till Geralt. Woodburn är förmodligen mest känd för sin återkommande roll som Mickey i “Seinfeld”.
 
Danny Woodburn som Kramers polare (och emellanåt även kollega) Mickey i "Seinfeld".
 
Säsong fyra av “The Witcher” har än så länge inget premiärdatum, men inspelningarna förväntas dra igång inom kort. Förhoppningsvis behöver vi inte få vänta så värst länge innan vi får en smygtitt på hur Liam Hemsworth ser ut som Geralt.
 
Vad tycker du om de nya skådespelarna? Passar de karaktärerna de ska spela?
| 3 april 2024 19:45 |