Serie

Skribent

Alexander Svensson

12 januari 2024 | 18:05

Laurence Fishburne ska spela älskad karaktär i fjärde säsongen av "The Witcher"

Stjärnan från "The Matrix" tar sig an en av "Witcher"-fansens favoritkaraktärer i fjärde säsongen av Netflix fantasyserie.
“The Witcher” är en av många serier som förhoppningsvis drar igång produktion snart efter att strejken under 2023 satte stopp för arbetet i Hollywood. Och nu har man börjat med rollbesättningen för säsong 4, och fått tag i ett stort namn: ingen mindre än Laurence Fishburne hoppar på serien.
 
Fishburne, som är känd från allt från “The Matrix” till “John Wick” ska spela Regis, som av Netflix beskrivs som "en världsvan fältskär med ett mystiskt förflutet som ansluter sig till Geralt på hans resa". Karaktären är älskad av fans av böckerna som serien baseras på, där han spelar en viktig roll. Att få en så populär skådespelare som Fishburne till rollen är onekligen starkt för “The Witcher”.
 
Fishburne blir inte den enda nykomlingen i fjärde säsongen av “The Witcher”. Ingen lär ju ha missat att Geralt själv är ny, då Liam Hemsworth ersätter Henry Cavill, som spelade karaktären i seriens tre första säsonger. Den fjärde säsongen börjar spela in i vår. Ett premiärdatum finns ännu inte bekräftat, men förhoppningen är att vi ska få se både Liam Hemsworth och Laurence Fishburne i sina nya roller under 2025.
 
Vad tror du om Laurence Fishbourne i "The Witcher"?
| 12 januari 2024 18:05 |