Serie

Skribent

Alexander Kardelo

5 maj 2019 | 09:45

Tre nya ”Game of Thrones”-serier är under utveckling

George R.R. Martin reder ut senaste tidens rapporter.
Medan vi sitter klistrade vid tv:n i väntan på de allra sista "Game of Thrones"-avsnitten, ger författaren George R.R. Martin en uppdatering inför framtiden.

Hans episka Westeros-drama tar inte slut i vår, utan fler tv-serier är att vänta. Från början var de fem, sedan skrev media att bara en spinoff gick vidare. Martin förtydligar via sin "icke-blogg" att hela tre serier fortfarande är under utveckling:

- Tro inte allt ni läser. Internet-rapporter är ökända för att vara opålitliga. Vi hade fem olika "Game of Thrones"-efterträdare under utveckling (jag gillar inte ordet "spinoff") och tre av dem rör sig fortfarande framåt.

- Den som jag inte får kalla "The Long Night" kommer spelas in senare i år, och två andra serier är fortfarande på manusstadiet men de kommer allt närmare. Vad de handlar om? Det kan kan inte säga. Men varför inte plocka upp en kopia av "Fire & Blood" och skapa er egna teorier.
 
 
Boken som George R.R. Martin tipsar om släpptes förra hösten, och är den kompletta historien om huset Targaryen. Vi vet redan att en av tv-serierna (den som inte ska kallas "The Long Night") blir en prequel som utspelar sig tusentals år innan "Game of Thrones", så kanske finns det här ledtrådar och detaljer som kommer tas upp i serien.
 
 
Huvudrollen i den första prequel-serien spelas av Naomi Watts, och i serien medverkar även Jamie Campbell Bower, Georgie Henley, Miranda Richardson, Alex Sharp, Josh Whitehouse och Naomi Ackie.
 

Läs också: Här är 7 tänkbara slut i "Game of Thrones"

| 5 maj 2019 09:45 |