Film

Skribent

Alexander Kardelo

21 april 2017 | 12:00

Tre nya bilder från ”Alien: Covenant”

Varning för spoilers från Ridley Scotts hett efterlängtade uppföljare till ”Prometheus”.
Ett skrämmande monster, en ambitiös företagare och ett oväntat besök. Empire presenterar tre nya bilder från ”Alien: Covenant”, ihop med mindre spoilers om vad som väntar i Ridley Scotts skräckis.
 
 
Ovan ser vi David (Michael Fassbender) kliva ut ur Juggernaut när skeppet har nått sin destination: hemplaneten för The Engineers. Hans hälsning blir att bomba dem med samma biologiska vapen som de skapade för att förinta mänskligheten, skriver Comicbook.com.
 
 
Guy Pearce är tillbaka som Peter Weyland, yngre än när vi såg honom i ”Prometheus”. Här ska vi få se hur han skapar David. Manusförfattaren John Logan berättar:

- Jag ville ge Weyland lite bakgrund, och förklara varför David har varit besviken på mänskligheten över ören, något som skadar hans psyke. Varje berättelse behöver en bra antagonist, och David är på sätt och vis antihjälten i de här ”Alien”-filmerna.
 
 
Här är synen som skrämde livet ur skådespelaren Katherine Waterston - en Neomorph i sin fulla glans:

- Den traumatiserade mig! Man skulle kunna tro att man var beredd efter att ha läst manus, men inget kan förbereda en på vad Ridley hittar på. Han njuter av att skrämma folk.
 
"Alien: Covenant" får svensk biopremiär 17 maj.
| 21 april 2017 12:00 |