Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

30 mars 2023 | 20:01

Trailerpremiär: Woody Harrelson ligger bakom Watergate i "White House Plumbers"

Justin Theroux och Woody Harrelson spelar huvudrollerna som agenterna i “White House Plumbers” - dramatiseringen av Watergate-skandalen från HBO.
I kommande miniserien “White House Plumbers” tar “Veep”-skaparna David Mandel, Alex Gregory, och Peter Huyck sig an Watergate och omständigheterna kring skandalen. Woody Harrelson (“Triangle of Sadness”) och Justin Theroux (“Mullholand Drive”) spelar agenterna som senare kom att kallas för Vita husets rörmokare.
 
 
Serien “tar publiken med bakom kulisserna av Watergate-skandalen när Nixons politiska sabotörer, E. Howard Hunt (Harrelson) och G. Gordon Liddy (Theroux), av misstag störtar presidentskapet som de nitiskt försökte skydda... och deras familjer tillsammans med det”, så lyder den officiella synopsisen för “White House Plumbers”.
 
- Jag antar att jag måste säga att serien är ett drama, men att den samtidigt är väldigt rolig. Det är en hårfin gräns. Serien har inga skämt. Däremot finns det roliga grejer, eftersom att det är så allt utspelade sig. Jag kan inte förklara det på ett bättre sätt. Serien är lite som “Boogie Nights”, just för att det är svårt att hålla sig från skratt, berättade skaparen David Mandel för Indiewire i samband med att serien presenterades.
 
Förutom Woody Harrelson och Justin Theroux i huvudrollerna, ser vi även Judy Greer (“Ant-Man”) och Lena Headey (“Game of Thrones”) i rollistan. “White House Plumbers” kommer att bestå av fem avsnitt och har premiär på HBO Max den 1 maj.
| 30 mars 2023 20:01 |