Film

Skribent

Jakob Åsell

18 juli 2019 | 08:50

Trailerpremiär: Usla blandmän passar barn i "Playing With Fire"

John Cena och Keegan-Michael Key lär knappast släcka några bränder eller vinna några Oscars för den här filmen.
 "Playing With Fire" (från regissören av "Paul Blart: Mall Cop 2") tycks ha klivit ut ur en oönskad tidsmaskin från mitten av 00-talet. En heltokig familjekomedi i samma daterade stil som "The Pacifier", med wrestlingstjärnan John Cena, Keegan-Michael Key, John Leguizamo och Brianna Hildebrand i rollerna.
  
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Cena, Key och Leguizamo spelar här helikopter-brandmän som plötsligt ställs inför en helt ny typ av eldsvåda - de får en grupp föräldralösa barn på halsen (Hildebrand är 23, men visst.. hon kan spela barn.). Givetvis har de ingen aning om vad ett barn behöver för kom ihåg att de är hårdnackade och fumliga män. Givetvis blir det supertokigt när ett barn får fatt i brandslangen. Givetvis innehållet trailern ett blöjbytarskämt med prutt-ljud och överspelade kräkreflexer. 
 
Är "Playing With Fire" en okontrollerad eldsvåda till film eller en lovande lättsam komedi?
Döm själva här nedan:
 
 
Samtidigt är det svårt att klandra wrestlingstjärnan John Cena som bara följer i Dwayne Johnsons filmiska fotspår. The Rock gjorde som bekant en hel rad filmer som "The Game Plan" (japp, samma regissör som här) och "Tooth Fairy" innan han landade de rollerna han får idag.
 
"Playing With Fire" kommer av någon outgrundlig anledning på bio 24 april 2020.
 
| 18 juli 2019 08:50 |