Film

Skribent

MovieZine

29 juni 2022 | 22:25

Trailerpremiär: ”Ticket to Paradise” med Clooney och Roberts

Julia Roberts och George Clooney återvänder till romcom-genren som bråkande exmakar på dotterns bröllop. Biopremiär i höst.
De gamla vännerna Julia Roberts och George Clooney jobbar ihop igen - och båda gör också comeback i romcom-genren efter många år. Det är som en ”match made in heaven” men för att skruva till saken lite spelar de ett före detta gift par, numera bittra exmakar som möts på dotterns bröllop på Bali.
 
Snart måste de dock lägga gammalt groll åt sidan och enas för en gemensam sak. Dottern får inte under några omständigheter gifta sig i så ung ålder. Kommer de lyckas sätta stopp för kärlekslyckan? Eller kanske återuppväcka de känslor som de själva en gång hade för varann?
 
 
I trailern ser vi också Kaitlyn Dever som dottern, Billie Lourd som hennes väninna (”Booksmart”-återförening!) och indonesiske skådespelaren Maxime Bouttier som hennes blivande make - om allt går vägen. För regin står Ol Parker, känd för feelgoodfilmer som "Hotell Marigold" (manus) och "Mamma Mia! Here We Go Again".
 
”Ticket to Paradise” får svensk biopremiär 30 september.
| 29 juni 2022 22:25 |