Serie

Skribent

MovieZine

12 april 2022 | 16:32

Trailerpremiär! ”Stranger Things” skruvar upp skräcken i säsong 4

Staden Hawkins rustar för krig när den övernaturliga tonårsserien återvänder i maj.
Idag släpps nya trailern till den fjärde säsongen av "Stranger Things". Som vi vet sen tidigare är säsongen uppdelad i två volymer, där den första kommer 27 maj och den andra 1 juli. 
 
Den nya trailern tyder på en mycket mörkare säsong som helhjärtat kliver över in på skräck-territorium. Skaparna bakom en av Netflix största tittarsuccéer, bröderna Duffer, har tidigare berättat att det alltid var deras plan:
 
- När vi pitchade serien till Netflix för en massa år sen, så sa vi att barnen är som "The Goonies"-gänget i "E.T.", det är deras historia. De vuxna är i "Hajen" och "Närkontakt av tredje graden", och tonåringarna är i "Terror på Elm Street" eller "Halloween". Men nu har vi inga barn längre. Vi kan inte göra "The Goonies". Och plötsligt lutar det hela mer åt skräckhållet, vilket vi älskar.
 
 
Det har gått sex månader sedan Battle of Starcourt, som ledde till stor skräck och förödelse i Hawkins. Kompisgänget, som är separerade för första gången, kämpar med efterdyningarna av slaget och försöker samtidigt navigera komplexiteten med gymnasiet. I denna sårbara tid dyker ett nytt och skrämmande övernaturligt hot upp, som kommer med ett fruktansvärt mysterium som – om det klaras upp – äntligen kan sätta stopp för skräcken i Upp och ner-världen. 
 
Hur är peppen på "Stranger Things" efter den här trailern? Kommentera nedan.
| 12 april 2022 16:32 |