trailer

Skribent

Alexander Kardelo

30 januari 2023 | 07:31

Trailerpremiär: Stephen King släpper lös "The Boogeyman" i sommar

Det är något under sängen... Nästa läbbiga King-filmatisering får amerikansk biopremiär 2 juni.
Inte mindre än tre Stephen King-filmer får biopremiär i år. Nu får vi en första titt på en av dem i en sprillans ny trailer.
 
"The Boogeyman" bygger på en novell som King publicerade 1973, året innan romandebuten med "Carrie". På 50 år har den faktiskt aldrig blivit långfilm, så det är på tiden att även filmpubliken får bekanta sig med monstret i garderoben.
 
Handlingen ska följa high school-tjejen Sadie och hennes lillasyster Sawyer som sörjer sin mors död. Relationen med pappan är ansträngd. Men snart får de andra bekymmer när en övernaturlig varelse som livnär sig på folks lidande dyker upp i deras hem... Spana in trailern:
 
 
Flickan vi ser i huvudrollen är Vivien Lyra Blair, som spelade unga prinsessan Leia i tv-serien "Obi-Wan Kenobi". Hennes storasyster spelas av Sophie Thatcher som känns igen från "Yellowjackets".
 
Regissören Rob Savage gjorde senast 2020 års Zoom-skräckis "Host". För manus står Mark Heyman ("Black Swan") samt Bryan Woods och Scott Beck (duon bakom "A Quiet Place"-filmerna). "The Boogeyman" får amerikansk biopremiär den 2 juni
| 30 januari 2023 07:31 |