Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

25 januari 2020 | 09:30

Trailerpremiär: Nicole Kidman briljerar i miniserien "The Undoing"

HBO satsar stenhårt på den nya miniserien med "Big Little Lies" -skaparen vid rodret och Susanne Bier bakom kameran.
David E. Kelley ("Big Little Lies", "Mr. Mercedes") är tillbaka hos HBO med en ny miniserie där Nicole Kidman spelar en av huvudrollerna, ett samarbete som gick väldigt bra under den första säsongen av "Big Little Lies" när serien svepte hem nästan alla priser på galorna som följde.
 
I "The Undoing" har tv-äktenskapet med Alexander Skarsgård bytts ut mot ett nytt med Hugh Grant, de spelar nämligen det gifta paret Jonathan och Grace Sachs. Likt "Big Little Lies" verkar Kidmans karaktär även denna gången hamna mitt i centrum av någon form av tragedi, som får sin början under samma dag som Grace, en framgångsrik psykolog i New York, släpper sin första bok.
 
 
Förutom Kidman och Grant i huvudrollerna finner vi även Donald Sutherland, Edgar Ramírez, Noah Jupe, Matilda De Angelis, Ismael Cruz Cordova, Michael Devine och Lily Rabe framför kameran. Samtliga avsnitt har regisserats av Susanne Bier ("The Night Manager", "Birdbox") - och det brukar båda gott när en ensam regissör får ansvar för en hel säsong.
 
Det är inte officiellt vilket exakt datum serien kommer att släppas på HBO Nordic, men vi vet nu åtminstone att det kommer att ske någon gång under maj.
 

Läs också: HBO-serien "Parasite" blir inte en remake av filmen

 
Kommer du att ge "The Undoing" en chans i maj? Kommentera gärna nedan!
| 25 januari 2020 09:30 |