Film

Skribent

Tobias Andersson

10 februari 2023 | 17:03

På med säkerhetsbältet! Här är fartfyllda trailern till ”Fast X”

Den tionde delen i ösiga "Fast & Furious"-franchisen anländer på bio 17 maj. Om du behöver lätta på action-abstinensen kan du nu vältra dig i nya trailern.
Som sig bör ser det inte ut att sparas på snabba vrålåk i vansinniga biljakter när Dom Torreto och hans familj är i farten. Soppatorsk är absolut inget som existerar i deras vokabulär! Spana in trailern till ”Fast X” nedan.
 
"Fast & Furious" som inleddes med ett gäng kriminella racingentusiaster har de senaste 20 åren utvecklats till en av de mest populäraste filmföljetonger där actionproportionerna ökat för varje del. Stora bankrån och jakt på superskurkar är idag vardagsmat för herr Torreto. Men alla historier har ett slut, och ”Fast X” är den första delen av två som kommer att avsluta denna dieseldoftande franchise.
 
Dom Torreto visar sig denna gång ha ett passagerarsäte över för fler familjemedlemmar då vi får stifta bekantskap med hans mormor, som spelas av Rita Moreno. Tillsammans ska hela den fartgalna familjen stoppa nya som gamla ärkeskurkar i form av Cipher (Charlize Theron) och nykomlingen Dante (Jason Momoa).
 
 
Är du taggad på ännu mer högoktanig action från Vin Diesel och alla hans vapendragare?
| 10 februari 2023 17:03 |