Film

Skribent

Josefine Krischausky

24 maj 2022 | 22:30

Rita Moreno spelar Vin Diesels mormor i "Fast X"

I den tionde "Fast & Furious"-filmen kommer publiken få bekanta sig med nya delar av Dominic Torettos släktträd.
Namnen fortsätter att rulla in på rollistan till "Fast X", den tionde filmen i "Fast and Furious"-serien. Vin Diesel avslöjar själv genom en video på sin Instagram att den senaste personen att ansluta till franschisen är Rita Moreno ("West Side Story"), som kommer att spela rollen som Dominic Torettos mormor. 
 
Redan i fjol hintade Diesel, i en intervju med Variety, att Moreno var den skådespelare som han helst ville se i rollen. Han har också berättat att de sista filmerna i serien kommer låta oss fortsätta lära känna fler delar av Doms familj, där hans mormor alltså är näst på tur, innan vi så småningom även ska få lära oss mer om hans mamma. 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 

Ett inlägg delat av Vin Diesel (@vindiesel)

 
Den senaste personen vi såg ansluta till rollistan var Alan Ritchson, från tv-serien "Reacher", som kommer att medverka i en ännu hemlig roll. Brie Larson och Jason Momoa är några andra av de skådespelarnamn som i samband med "Fast X" dyker upp i filmserien för första gången. 
 
Inspelningarna av filmen för närvarande i full gång, nu med franske Louis Leterrier i registolen, efter att Justin Lin valde att hoppa av i slutet av april. "Fast X" förväntas gå upp på biografer den 17 maj 2023.
| 24 maj 2022 22:30 |