Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

27 mars 2024 | 15:45

Trailerpremiär: Gasen i botten för Emma Stones nya samarbete med "Poor Things"-regissören

Knappt hinner Yorgos Lanthimos ut från en lyckad säsong av filmpriser, innan det är dags för nästa film att ha premiär.
Jag tycker Yorgos Lanthimos ("The Killing of a Sacred Deer", "The Favourite") är en av vår tids i särklass mest intressanta filmskapare, och hans samarbete med Emma Stone ("The Favourite", "Poor Things") har hjälpt till att göra henne till en av sin generations mest intressanta skådespelare.
 
Så peppen är givetvis stor när den första titten på deras nästa samarbete redan är här, så snart efter att ha gjort succé under årets filmprissäsong.
 
Kolla in teasertrailern här:
 
Den här teasertrailern säger inte särskilt mycket, men visar upp en stil som på samma gång känns fräsch och ändå skvallrar om en film med tydlig Lanthimosisk stil. Och vi har fått ett officiellt synopsis till filmen som utspelas i ett nutida USA:
 
""Kinds of Kindness" är en tredelad fabel med segment som följer en man utan val som försöker ta kontroll över sitt liv; en polis som oroas av att hans fru som försvann till sjöss har återvänt och verkar vara en annan person; och en kvinna som är fast besluten att hitta en specifik person som är ämnad att bli en fantastisk andlig ledare."
 
Förutom Stone kommer vi även se bland andra Jesse Plemmon, Willem Dafoe och Margaret Qualley förgylla tillvaron framför kamerna.
 
"Kinds of Kindess" har får amerikansk premiär den 21 juni, så svensk premiär är att vänta runt samma datum.
 

Läs också: Emma Stone om Bella i "Poor Things": "Jag älskar hennes brist på omdöme"

 
| 27 mars 2024 15:45 |