Film

Skribent

Alexander Kardelo

10 augusti 2022 | 17:00

Notan, tack! ”The Menu” serverar en mystisk trailer

Den svarta komedin med Ralph Fiennes och Anya Taylor-Joy verkar mumma för thrillerfantaster!
Smaka på detta: ett par reser till en ö vid kusten för att dinera på en exklusiv restaurang, där kocken har förberett en kulinarisk upplevelse med några chockerande överraskningar på menyn. Ett aptitretande upplägg för en ny svart komedi, som stoltserar med namn som Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy och Nicholas Hoult i rollistan.
 
Den nya trailern till ”The Menu” blandar humor, mystik och spänning när det visar sig att den fantastiska middagen kommer sluta i tårar, och kanske med ett och annat lik… Det är som om ”Fresh” mötte ”The Hunt”, eller om svenska ”Tisdagsklubben” fick en mörk remake - det vattnas redan i munnen hos alla skräckälskare där ute.
 
 
En gång i tiden var det tänkt att Alexander Payne skulle regissera ”The Menu” med Emma Stone i huvudrollen. Nu har projektet istället hamnat hos Mark Mylod, en tv-veteran med bland annat hyllade ”Succession” på meritlistan. Adam McKay (”Don’t Look Up”) är ombord som producent.
 
”The Menu” får världspremiär på Toronto Film Festival redan nästa månad, och amerikansk biopremiär i november. Vi har ännu inget svenskt premiärdatum för filmen.
| 10 augusti 2022 17:00 |