Trailer

Skribent

Oskar Möller

25 juni 2023 | 08:00

Ethan Coens nya är en actionkomedi om kaxiga tjejer som ställs mot bovar

Efter att brorsan Joel körde solo med "The Tragedy of Macbeth" är det Ethan Coens tur att släppa en film på egen hand - förbered er för fartfylld spänning och vass samtidshumor i "Drive-Away Dolls"!
Enligt filmens officiella synopsis handlar filmen om Jamie - en fri ohämmad tjej som jämrar sig över förlusten av ytterligare en flickvän och hennes betydligt mer pryda kompis Marian som har en pinne i röven. De två beger sig på en spontan road trip till Tallahassee men allt går åt fanders när deras väg korsas med en grupp tafatta brottslingar.
 
Margaret Qualley som vi sett i miniserierna "Fosse/Verdon" och"Maid" samt en mindre roll i Taratinos "Once Upon a Time... in Hollywood" spelar Jamie medan Geraldine Viswanathan (Prudence i komediserien "Miracle Workers") spelar hennes bästis. I filmen syns också tunga namn som Matt Damon och Pedro Pascal.
 
Men i ärlighetens namn har filmen redan i trailern en break out star. Jag menar Beanie Feldstein (känd från "Book Smart" och "Lady Bird") polis stjäl ju showen!
 
"Who are you?! - "Democrats!"
 
Filmen släpps på svenska biografer den 22  september.
 
Ser ni fram emot att se"Drive-Away Dolls" på bio i höst?
| 25 juni 2023 08:00 |