Film

Skribent

Thomas Linnaeus

5 mars 2023 | 11:01

Trailerpremiär: Dolph Lundgren är bröllopsgäst med vapen i ny action

I nya actionfilmen “The Best Man” attackerar skurkarna fel bröllop. Olyckligtvis för dem är Dolph Lundgren bjuden och han råkar vara utbildad elitsoldat.
I nya “The Best Man” har Dolph Lundgren blivit bjuden till ett bröllop han aldrig kommer att glömma. Här attackeras tillställningen av legosoldater och det är upp till gästerna att rädda dagen. Lyckligtvis är både bröllopsmarskalken (Dolph Lundgren) och brudgummen (Luke Wilson) utbildade elitsoldater som vet hur man tar hand om oanade gäster.
 
 
Regissören bakom “The Best Man” heter Shane Dax Taylor och tidigare har han gjort förfärliga lågbudgetfilmer såsom “Masquerade”, vilket är en skräckfilm med samma upplägg som “Ensam hemma”, fast med Disney Channel-veteranen Bella Thorne i huvudrollen. Så vi kan nog inte förvänta oss ett mästerverk av “The Best Man”, även om vår Dolph är med.
 
Trots att Dolph Lundgren gör denna film, har han även andra, lite mer intressanta projekt på gång. Actionfilmen “The Expendables 4” har premiär redan i september där han återvänder som kemiingenjören Gunnar Jensen, och “Aquaman and the Lost Kingdom” har premiär i december där han spelar undervattenkungen Nereus.
 
Premiär för “The Best Man” blir den 21 april i USA.
| 5 mars 2023 11:01 |