Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 juni 2018 | 14:57

Trailerpremiär: Adonis Creed möter sin farligaste motståndare i "Creed II"

Hans tuffaste match hittills väntar i uppföljaren - på bio i november.
Livet är en balansakt för Adonis Creed. Mellan personliga åtaganden och träningen ställs han inför sitt livs utmaning: Viktor Drago. Att möta en motståndare med direkt koppling till hans familj ökar bara insatserna i ringen. Rocky Balboa är vid hans sida och tillsammans får de ta itu med det förflutna.
 
Så låter den officiella beskrivningen av "Creed II", som just har fått sin första trailer. Kolla in den nedan:
 
 
Boxardramat "Creed" från 2015 visade att det går att blåsa nytt liv i en gammal franchise, med samma spänning och dramatik som kännetecknade den första "Rocky"-filmen.

Det återstår att se om "Creed 2" lever upp till de höga förväntningarna, eller om den faller i samma fälla som uppföljare vanligtvis gör. Ryan Coogler är tyvärr inte kvar som regissör (han var upptagen med Marvels "Black Panther") och istället är det relativt okände Steven Caple Jr. som står bakom kameran.

Sylvester Stallone har åter skrivit manus och upprepar såklart rollen som Rocky Balboa, den före detta världsmästaren och nu mentor åt unga löftet Adonis Creed. Michael B. Jordans boxare kan behöva all hjälp han kan få när han möter ryska muskelpaketet Viktor Drago, son till Ivan Drago som dödade hans far i ringen för många årtionden sen.
 
"Creed II" får amerikansk biopremiär den 21 november.
| 20 juni 2018 14:57 |