Film

Skribent

Thomas Linnaeus

6 mars 2023 | 22:01

Trailerpremiär: Chris Evans förföljer sitt ragg i spionkomedin “Ghosted"

Ana de Armas och Chris Evans paras ihop i nya romantiska actionkomedin “Ghosted” från “Rocketman”-regissören.
Vad får man om man blandar action, romantik och komedi? Jo, det är den kommande romantiska actionkomedin “Ghosted” med Chris Evans och Ana de Armas och nu har en första trailer äntligen släppts.
 
 
I “Ghosted” träffas Sadie (Ana de Armas) och Cole (Chris Evans) karaktärer och blir störtförälskade efter första dejten. Eller det är i alla fall Cole övertygad om. Tills han messar Sadie om, och om igen. Likt titeln antyder, ghostar de Armas karaktär Evans - vilket innebär att hon helt enkelt slutar svara honom när han skriver och ringer.
 
Cole gör som vilken desperat människa som helst och bestämmer sig för att ta första bästa flyget till London för att träffa Sadie - och där inser han att hon är en hemlig agent. Av trailern att döma ger sig det nya paret ut på en omfattande resa där både Ana de Armas och Chris Evans får visa vad de går för.
 
På registolen sitter Dexter Fletcher (“Rocketman”, “Eddie the Eagle”), manuset är skrivet av Rhett Reese, Paul Wernick (“Deadpool”-filmerna) samt Chris McKenna, and Erik Sommers (som ligger bakom senaste “Spider-Man”-filmerna).
 
“Ghosted” släpps exklusivt på Apple TV+ och har premiär redan 21 april.
| 6 mars 2023 22:01 |