Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 april 2017 | 17:30

Första rörliga bilderna från nya säsongen av "Orange Is the New Black" är äntligen här!

"Orange Is the New Black" är en av Netflix största succéer och intresset inför den nya säsongen är enormt. Den fjärde säsongen slutade med en cliffhanger av rang och det är där trailern för den nya säsongen tar vid. Om du inte har sett säsong fyra bör du med andra ord se ikapp den först!
Den fjärde säsongen var en av "Orange Is the New Blacks" starkaste hittills, vilket har gjort att väntan på den femte säsongen känts längre än vanligt. Tack och lov har vi åtminstone kunnat vara glada åt vetskapen att det efter årets säsong finns två säsonger till bekräftade. "Orange Is the New Black" är tillbaka den 17 juni och baserat på trailern nedan lär de flesta av oss vara klara med den kort därefter.
 
Ännu en gång vill jag påpeka att om du inte har sett den fjärde säsongen ännu bör du undvika denna teaser trailer då den tar vid precis efter händelserna som avslutade finalavsnittet i fjol. För er som är i fas, hugg in! Sen hör ni av er till den som är ansvarig för sommarschemat på jobbet och ser till att dagarna efter den 17 juni är fria.
 
 
Herregud! Det ser ut att bli en lika spännande säsong i år igen, eller vad säger ni?
| 11 april 2017 17:30 |