Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

23 mars 2018 | 12:45

Trailer: YouTube-serien "Impulse" är Doug Limans nya (bättre) "Jumper"

Kommer Doug Liman lyckas blända oss med sitt andra försök på ett "Jumper"-projekt? Baserat på första trailern för "Impulse" kan det mycket väl bli så!
Doug Liman, regissören bakom filmer som "Edge of Tomorrow", "Mr. & Mrs. Smith", och "The Bourne Identity", har fått chansen att skapa en uppföljare till sin inte riktigt lika uppskattade teleportör-film "Jumper". Den här gången rör det sig däremot om en tv-serie åt YouTube Red (som även har en Karate Kid-uppföljare på gång).
 
"Impulse" är löst baserad på den tredje boken ur Steven Goulds "Jumper"-böcker. Vi kommer att få följa den 16 åriga tjejen Henry Coles (Maddie Hasson), som alltid har känt sig annorlunda och utanför. Hon upptäcker att hon har förmågan att kunna teleportera sig när hon blir utsatt för ett våldtäktsförsök, en händelse som förändrar både hennes eget och våldtäktsmannens liv på olika sätt.
 
"Jumper" (2008).
 
I en intervju med Screenrant tidigare i år berättade Liman att det här var hans chans att äntligen få rätta till vad som blev fel med "Jumper".
 
- Jag kände alltid att jag hade en intressant idé med "Jumper", som jag började att utforska men inte riktigt fick ihop på rätt sätt. Till skillnad från med mina andra filmer, när jag inte inte fått allt rätt direkt, har jag alltid kunnat gå tillbaka och spela in scener på nytt och få det rätt - men filmen ["Jumper"] släpptes ändå. Så det har alltid gnagt i mig att få göra en superhjälte-historia och få göra den på rätt sätt. När jag fick möjligheten att göra "Jumper"-uppföljaren, "Impulse", kände jag att det här var min chans att få göra den på mitt sätt.
 
 
Precis som med YouTube-serien "Cobra Kai", vars premiär är satt till den 2 maj, är det ännu oklart hur exakt vi kommer att kunna ta del av de nya YouTube-serierna här i Sverige. Eftersom betalversionen av YouTube inte har lanserats här än. "Impulse" får i alla fall internationellt sin premiär någon gång under sommaren.
 
Kommer du att ge "Impulse" en chans baserat på trailern? Kommentera gärna nedan!
| 23 mars 2018 12:45 |