Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 mars 2018 | 23:25

Nya "Cobra Kai"-trailern vänder på de nostalgiska Karate Kid-rollerna

I den förvånansvärt starka första "längre" trailern presenterades även seriens premiärdatum: den 2 maj, 2018.
Med knappt två månader kvar till premiären av en av årets mest nostalgiska produktioner - lyckas YouTubes "Cobra Kai" faktiskt att övertyga en och annan skeptiker (mig inkluderad), med sin första längre trailer.
 
 
Trailern inleds med den 34-åriga ansiktssparken, för att sedan snyggt glida in på vad de forna karatekidsen gör idag, Daniels och Johnnys roller ser dessutom ut att ha vänts på... nu gillar vi alltså Johnny mest - eller? Oavsett vilket så ser det faktiskt ut att ha lagts ned en och annan tanke på den kommande YouTube-serien.
 
Det är däremot ännu oklart hur vi svenskar ska kunna ta del av serien, med tanke på att vi fortfarande inte har tillgång till betalversionen av YouTube (YouTube Red) - där avsnitten kommer att läggas ut i andra länder. Men med nästan två månader kvar till premiärdagen lär den här informationen hinna släppas innan det är dags för fortsättningen av "Karate Kid".
 
Vad tycker du om den första längre "Cobra Kai"-trailern? Kommer du att ge serien en chans i maj? Kommentera gärna nedan!
| 21 mars 2018 23:25 |