Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 april 2020 | 15:30

Trailer: Underskattade "Homecoming" är tillbaka med en ny säsong i maj

Den nya säsongen kommer att följa en helt ny karaktär utan minne, denna gången skådespelad av Janelle Monáe.
Den första säsongen av den psykologiska thrillern "Homecoming" flög lite under radarn för många, trots att Julia Roberts spelade huvudrollen och hela säsongen regisserades av Sam Esmail ("Mr. Robot"). Med förra sommarens "The Boys" och "Carnival Row" har allt fler börjat ge Amazon Prime en chans, förhoppningsvis leder det till att fortsättningen av "Homecoming" får den buzz den förtjänar.
 
Den här gången kommer vi däremot att få klara oss utan Julia Roberts, vars berättelse trots allt knöts ihop på ett bra sätt redan under den första säsongen. I fortsättningen, som fortfarande kommer att ha företaget Geist Group och deras experiment i fokus, kommer vi att få lära känna en helt ny karaktär som spelas av Janelle Monáe ("Dolda tillgångar"). Hong Chau och Stephan James återvänder till sina roller från den första säsongen.  
 
Det är i nuläget oklart exakt vad den kommande säsongen kommer att handla om, men Monáes karaktär kommer likt Roberts att vakna upp helt utan minnen... när hon plötsligt vaknar upp i en roddbåt, minns hon inte ens vem hon själv är. Hennes jakt på sanningen om vem hon är kommer på något sätt att leda henne fram till Geist Group, som vi under den första säsongen fick veta är företaget som låg bakom Homecoming Initiative-experimentet.
 
 
Kyle Patrick Alvarez ("Tretton skäl varför", "Counterpart") tar över och regisserar hela den andra säsongen, det är i nuläget oklart hur involverad Sam Esmail har varit under den andra säsongen... men baserat på den korta trailern verkar man ha försökt efterlikna hans visuellt slående första säsong.
 
Om du aldrig gav den första säsongen av "Homecoming" en chans, så finns det fortfarande tid att plöja den innan fortsättningen släpps i slutet av nästa månad - närmare bestämt den 22 maj.
 

Läs också: De 5 bästa serierna från Amazon Prime under 2019

 
Gav du den första säsongen av "Homecoming" en chans - kommer du att fortsätta titta? Kommentera gärna nedan!
| 9 april 2020 15:30 |