Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 november 2022 | 09:00

Trailer: Nu vet vi vilken serie alla kommer titta på hos Netflix i december

Regissören bakom "Edge of Tomorrow", "The Bourne Identity" och "Mr. & Mrs. Smith" har gjort en Netflix-serie... och den kan inte annat än bli megapopulär.
Netflix har släppt en första trailer till den kommande actionserien "The Recruit", om en väldigt ny CIA-agent som genast får det hett om öronen. I huvudrollen hittar vi Noah Centineo ("Black Adam") som Owen Hendricks, en ung advokat som börjar jobba för CIA men plötsligt kastas in i hetluften. 
 
Serien är skapad av Alexi Hawley, som tidigare skapat "The Rookie" hos ABC, men nu fått leka med lite friare tyglar hos Netflix. Bakom kameran, i ett ännu okänt antal avsnitt, finner vi regissören Doug Liman ("Edge of Tomorrow") som givetvis är det perfekta valet av regissör här med tanke på de tidigare framgångarna med spionfilmerna "The Bourne Identity" och "Mr. & Mrs. Smith". Liman finns även med ombord som en av seriens producenter.
 
Tonen i den nya serien verkar på många sätt påminna om den i snarlika, men flerfaldigt Emmynominerade "The Flight Attendant" hos HBO Max... men där åtminstone trailern till "The Recruit" ändå får det att kännas som att man haft en större budget att röra sig med hos Netflix.
 
Och efter att ha sett och granskat fler Netflix-trailers än de flesta under de senaste åren, i min roll som tv-redaktör här hos MovieZine, så råder det enligt mig inte någon tvekan om att den här kommer att bli riktigt populär bland streamingjättens prenumeranter:
 
 
Hela den första säsongen av "The Recruit" släpps hos Netflix den 16 december. En vecka innan folk börjar få lite extra lediga dagar kring jul och nyår... och behöver något lättsmält, underhållande och fylld till brädden med härlig action. 
 

Läs också: Actionfyllt fantasyäventyr i "The Witcher: Blood Origin"

 
Håller du med mig om att "The Recruit" är den mest givna Netflix-succén på länge? Åtminstone baserat på den här trailern och tiden på året den släpps... kommentera gärna nedan!
| 17 november 2022 09:00 |