Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

13 februari 2018 | 08:15

Trailer: "Syskonen Baudelaires olycksaliga liv" blir mycket värre

Neil Patrick Harris karaktär har fortfarande några hemska planer för syskonen Baudelaires olycksaliga liv.
Det är snart dags för den andra säsongen av Count Olafs (Neil Patrick Harris) jakt på "Sykonen Baudelaires olycksaliga liv" (originaltitel "A Series of Unfortunate Events") - och deras ärvda förmögenhet.
 
En ny trailer inför säsongspremiären inleds med att vår berättare, Lemony Snicket (Patrick Warburton), varnar oss från att fortsätta titta på Netflixserien - vilket var på samma sätt som den första säsongen såldes in i flera trailers. Inför den andra säsongen avbryts han däremot snabbt av Count Olaf, som kommer in och bryter den fjärde väggen för att garantera oss tittare en mycket värre säsong för de stackars syskonen.
 
 
Säsong 2 av "Sykonen Baudelaires olycksaliga liv" kommer att följa händelserna ur den femte till nionde boken av Daniel Handler (vars böcker serien baseras på). I början av månaden påstods det att Neil Patrick Harris i en intervju hade sagt att det endast kommer att bli tre säsonger - då de kommer få slut på böcker att täcka efter den tredje säsongen.
 
Det återstår att se om det stämmer eller inte då den intervjun ganska snabbt togs bort - kanske hade Harris råkat uttalat sig lite för tidigt om seriens öde? Oavsett vilket kommer hela den andra säsongen av "Sykonen Baudelaires olycksaliga liv" att dyka upp hos Netflix den 30 mars.
 
Kommer du att ge "Sykonen Baudelaires olycksaliga liv" andra säsong en chans? Kommentera gärna nedan!
| 13 februari 2018 08:15 |