Film

Skribent

Anders Eklöf

10 juni 2021 | 08:43

Trailer: Spelserien "Dynasty Warriors" krigar in på Netflix

Snart kommer filmen "Dynasty Warriors" till Netflix, som är baserad på spelserien med samma namn som är baserad på romanen "Sagan om de tre kungarikena".
För några månader hade "Dynasty Warriors" premiär på de kinesiska biograferna, en film baserad på den framgångsrika spelserien med samma namn.
 
Nu har Netflix plockat upp de internationella rättigheterna, så ta en titt på den nya trailern med engelska undertexter. 
 
 
Spelserien av Omega Force är baserad på den klassiska kinesiska romanen "Sagan om de tre kungarikena", som är en hjältehistoria kring Han-dynastins fall och den efterföljande maktkampen och krigen på 200-talet. I spelen slåss du ofta på stora slagsfält med hundratals fiender att hugga ner, där du får kontrollera olika klassiska hjältar. 
 
Förutom nio spel i serien sedan 1997 har det kommit avstickare med karaktärer från "The Legend of Zelda", mangaserien "One Piece" och "Dragon Quest". 
 
 
Berättelsen i filmen "Dynasty Warriors" handlar om ledaren Liu Pei, som tillsammans med sina närmsta män stoppar en revolution i de östra delarna av dynastin. Den beräknande krigsherren Dong Zhuo utnyttjar situationen och tar kontroll över området, vilket väcker ytterligare oroligheter. 
 
Filmen är regisserad av Roy Chow Hin Yeung ("Nightfall" och "Murderer") och ser helt klart ut att kunna bli en väldigt trogen och underhållande tolkning av den krigiska spelserien. 
 
"Dynasty Warriors" har premiär på Netflix den 1 juli. 
 
Har du spelat något "Warriors"-spel? Vad tror du om filmen? 
| 10 juni 2021 08:43 |