Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 maj 2020 | 18:10

Trailer: "Space Force" ser ut att bli årets mest påkostade komediserie

Gänget bakom amerikanska "The Office" har fått leka med en Netflix-budget till sin nya komediserie.
Netflix har äntligen släppt sin första trailer inför den kommande tv-serien "Space Force", som för ihop Steve Carell med "The Office"-skaparen Greg Daniels igen. Efter att ha skapat en av världens mest populära komediserier (visserligen baserade på Ricky Gervais originalserie), så har förhoppningarna varit höga inför den nya serien.
 
Handlingen kommer att följa Carell i rollen som generalen med ansvaret för den nya delen av militären, som ska erövra rymden - genom att först etablera en bas på månen.
 
Enligt Deadline avslöjade Carell också att serien blev till på ett lite annorlunda sätt. Netflix frågade om han ville göra en tv-serie som hette "Space Force" (efter att Donald Trump döpte en ny del av sin militär till det), streamingjätten gillade helt enkelt bara det namnet på en serie men hade ingen mer pitch än så. Carell ska därefter ha sagt "Ja, varför inte?" och sedan ringt till Greg Daniels ("The Office"-skaparen) och frågat honom samma sak... och trailern här nedan är helt enkelt resultatet. 
 
 
Förutom Steve Carell i huvudrollen kommer vi även att få se John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow och Don Lake framför kameran. Hela den första säsongen släpps den 29 maj.
 

Läs också: 8 helt nya kvalitetsserier att sätta dig i karantän med under maj

 
Kommer du att ge "Space Force" en chans i slutet på maj? Kommentera gärna nedan!
| 5 maj 2020 18:10 |