trailer

Skribent

Andreas Samuelson

8 november 2023 | 17:40

Trailerpremiär: Nya spöken i ”Ghostbusters: Frozen City”

Snart är spökjägarna tillbaka igen och med dem nya spöken. Se vad för ruggigheten som hotar i trailern till kommande ”Ghostbusters: Frozen City”.
Snart är det dags igen för världens populäraste spökjägare att rädda världen - denna gång specifikt New York. Nu har trailern kommit till ”Ghostbusters: Frozen City”, den femte filmen i komedi-franchisen som i senaste ”Ghostbusters: Afterlife” fick ett gäng nya, unga medlemmar.
 
Vi vet sedan tidigare att veteranerna Bill Murray, Dan Aykroyd och Ernie Hudson återvänder och att manusförfattaren Gil Kenan regisserar. Mckenna Grace, Finn Wolfhard och Carrie Coon är tillbaka som familjen Spengler tillsammans med Paul Rudd. Filmen spelades in tidigare i vår.
 
Tillbaka är även New York som filmens miljö efter ”Afterlife” som utspelade sig i en småstad i Oklahoma. Enligt trailern ser det ut som om hotet denna gång är ett slags spöke som mitt i sommarvärmen sprider en iskall kyla som bokstavligen fryser ihjäl folk. Självklart ett problem som bara Ghostbusters kan lösa!
 
Enligt en beskrivning av handlingen har de ursprungliga medlemmarna utvecklat ett topphemligt laboratorium som ska ta spökjägandet till en ny nivå. Men upptäckten av en forntida artefakt släpper lös en ond kraft som hotar att förvandla världen till en ny istid.
 
Se trailern här:
 
 
Filmen planeras ha premiär 29 mars nästa år.
 
Ser du fram emot ”Ghostbusters: Frozen City”?
| 8 november 2023 17:40 |