RYKTE

Skribent

Andreas Samuelson

25 januari 2023 | 17:30

Murray och Aykroyd återvänder i uppföljare till ”Ghostbusters: Afterlife”

Veteranerna Bill Murray och Dan Aykroyd är klara för att återvända i nästa film i spökjägar-franchisen som enligt rykte dessutom flyttar till London.
Fans av klassikern från 1984 och dess uppföljare kan glädjas åt att Bill Murray och Dan Aykroyd återigen verkar få spela sina paradroller Peter Venkman respektive Ray Stantz, enligt rykten. De ansluter sig därmed till resten av det (fortfarande levande) originalgänget bestående av Ernie Hudsom som Winston och Sigourney Weaver som Dana.
 
Filmen, som fortfarande går under arbetstiteln ”Ghostbusters 4”, är en uppföljare till 2021 års ”Ghostbusters: Afterlife” som i sin tur var en uppföljare till de två första filmerna och ignorerade den otursförföljda rebooten från 2016.
 
Enligt ett rykte från The Sun byter man dock ut miljön från filmseriens ikoniska New York till brittiska London. Där ska man utnyttja historiska landmärken och brittisk historia för att berätta nya spökhistorier, skriver Movieweb.
 
 
Sedan tidigare är det klart att Gil Kenan (”Poltergeist”-remaken, ”Monster House”) tar över som regissör efter förra filmens Jason Reitman, men att Paul Rudd och Carrie Coon återvänder i sina roller. Filmen börjar inspelningarna i mars.
| 25 januari 2023 17:30 |