Trailer

Skribent

Thomas Linnaeus

12 juli 2023 | 20:50

Trailerpremiär: Nicolas Cage spelar våldsam lodis i ny skön actionkomedi

I nya “The Retirement Plan” spelar “Face/Off”-stjärnan en våldsam slashas som måste rädda sin dotter.
Nicolas Cage upplever lite av en renässans-period i sin karriär just nu. Häromåret syntes han som sig själv i "The Unbearable Weight of Massive Talent" och nyligen spelade han Dracula i “Renfield”. Cage verkar ha ett fullspäckat schema och nu har en trailer för hans senaste projekt, “The Retirement Plan” släppts.
 
 
Här spelar Cage en “beach bum” - en gammal pensionerad slashas som gillar att hänga på stranden. Filmens synopsis lyder ”när Ashley och hennes dotter Sarah stöter på en kriminell organisation som sätter deras liv på spel, vänder hon sig till den enda personen som kan hjälpa dem – hennes frånvarande pappa”.
 
Filmen är skriven och regisserad av Tim Brown som tidigare gjort “Buckley’s Chance” med Bill Nighy. “The Retirement Plan” är hans hittills största projekt och det verkar regissören vara mycket lycklig över:
 
- Jag är supertacksam mot Nic och resten av skådespelarna, och att få se den här filmen på bio är en barndomsdröm som går i uppfyllelse, berättade Brown i ett uttalande som Deadline nämner.
 
Amerikansk premiär för “The Retirement Plan” blir den 25 augusti. Om filmen kommer till Sverige är i dagsläget okänt - men vi håller tummarna för det.
 
Vilken av Nicolas Cages senaste filmer har varit bäst?
| 12 juli 2023 20:50 |