Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 februari 2023 | 15:00

Trailerpremiär för "Liaison": Ingen gråter lika spännande som Eva Green

Eva Green och Vincent Cassel skämmer bort oss med sin spännande konspirationsthriller "Liaison" hos Apple TV+ under våren.
Jag föll personligen helt pladask för Eva Greens ("Casino Royale") insats i "Penny Dreadful" när det begav sig, för snart 10 år sedan. Och insåg redan då att hon har en tendens att gråta på ett sätt som både känns spännande, läskigt och rörande på en och samma gång. Vilket givetvis fungerade alldeles utmärkt i just den skräckserien och har gjort att några av dess avsnitt för evigt etsat sig fast i mitt minne.
 
När jag nu sitter och tittar på trailern för "Liaison", nästa tv-serie i raden av ständigt ambitiösa projekt från Apple TV+, så fångar hon mig genast i samma känsla ännu en gång. Faktumet att den franske skådespelaren Vincent Cassel ("Black Swan", "Ocean's Twelwe") axlar en av huvudrollerna som en hård men smart del av något som verkar vara den franska underrättelsetjänsten, gör ju inte det hela mindre spännande heller. 
 
 
"Liaison" är en fransk-brittisk samproduktion och kommer bestå av totalt sex avsnitt. Premiären går av stapeln den 24 februari och därefter släpps ett avsnitt i vecka fram till den 31 mars. 
 

Läs också: Vårens seriepremiärer på Apple TV+

 
Kommer du att ge "Liaison" en chans? Vad tyckte du om trailern? Kommentera gärna nedan!
| 7 februari 2023 15:00 |