Spel

Skribent

Anders Eklöf

9 juli 2022 | 06:00

Trailer: Lev dina drömmars piratliv i spelet "Skull and Bones"

"Hej hå och en flaska med rom". I höst är det dags att leva piratlivet i spelet "Skull and Bones".
För en herrans massa år sedan presenterades spelet "Skull and Bones" av Ubisoft, som försenats ett antal gånger. Från början var det tänkt att bygga på "Assassin's Creed IV: Black Flag", men är numera ett fristående spel.
 
Nu har Ubisoft Singapore avslöjat att det ambitiösa piratspelet faktiskt kommer, till Xbox Series X, Playstation 5, PC, Google Stadia och Amazon Luna den 8 november.
 
Här är en rejäl trailer som visar hur spelet fungerar.
 
 
 
"Skull and Bones" utspelar sig under piraternas guldålder i Indiska oceanen, på en karta som sträcker sig från Afrikas östra kust till Malaysia. Här börjar du som en utstött pirat med ett litet skepp och jobbar dig uppåt för att bli havets mest ökända kapten, med en enorm flotta.
 
I spelet gäller det att sköta din flotta för att inte de andra piraterna ska begå myteri, hålla ditt skepp i gott skick och plundra så mycket du bara kan för att till slut styra över haven.
 
"Skull and Bones" går att spela ensam, men spelet är byggt för att spelas tillsammans och mot andra spelare. I olika tillhåll kan du reparera och utforma dina skepp, hitta partners och göra uppdrag för att gå upp i nivå.
 
Spelet ser onekligen ut som en rejäl utveckling av piratandet i "Assassin's Creed: Black Flag" och för så klart tankarna till filmer som "Pirates of the Caribbean" eller serierna "Black Sails", Our Flag Means Death" och "One Piece".
 
Om "Skull and Bones" lever upp till förväntningarna och den långa utvecklingstiden får vi se den 8 november.
 
Kommer du spela "Skull and Bones"?
 
| 9 juli 2022 06:00 |