trailer

Skribent

Thomas Linnaeus

18 mars 2023 | 13:00

Trailerpremiär: “Joy Ride” - grov komedi med både knarksmuggling och k-pop

I sommar är det premiär för “Joy Ride” - som är en komedi om fyra vänner som reser till Asien för att hitta sina rötter.
Trailern till komedin “Joy Ride” har släppts. Här har vi en film om fyra vänner i USA som ger sig iväg på en resa till Kina i jakten på en av deras biologiska mödrar. Allt blir inte riktigt som gänget tänkt sig. Grov humor blandas med kulturkrockar och vännerna tvingas både att smuggla knark i sina tarmkanaler samt klä ut sig till k-popstjärnor.
 
 
På registolen sitter debutanten Adele Lim som tidigare skrivit både “Crazy Rich Asians” och “Raya och den sista draken”. Manuset kommer från Cherry Chevapravatdumrong och Teresa Hsiao som båda två skrivit avsnitt för “Family Guy” i flera år.
 
I huvudrollerna ser vi Ashley Park (“Emily in Paris”), Sherry Cola (“Good Trouble”), Stephanie Hsu (“Everything Everywhere All at Once”), och nykomlingen Sabrina Wu. I en intervju med Entertainment Weekly berättade Park om den kommande komedin:
 
- Den här filmen tänjer på gränserna för vad komedi innebär, samtidigt som den ger hjärta och röst och en plats till människor som aldrig har haft en meningsfull roll i denna genre. Jag är så taggad på att folk ska få se den.
 
Amerikansk premiär för “Joy Ride” blir den 7 juli.
| 18 mars 2023 13:00 |