Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

13 februari 2018 | 23:45

Trailer: Fjärde säsongen av "Bosch" tacklar känslig sanning om polisen

Kan "Bosch" verkligen bli en mörkare tv-serie än vad den redan är? Enligt trailern inför den fjärde säsongen tyder mycket på att det verkligen kan bli så.
Den fjärde säsongen av Amazon-långköraren "Bosch" dyker upp i april. I en första trailer inför säsongspremiären får vi ta del av vad som verkar bli den här säsongens tema; Polisskjutningar.
 
Framförallt av den känsliga typen; "skjut först - fråga sen", som gjort att flera oskyldiga personer fått sätta livet till. Med den faktiska stämningen nära bristningsgränsen för många i USA, kan den fjärde säsongen av "Bosch" mycket väl spå en framtid med fortsatta mord (och upplopp som följd) - som kommer kusligt nära det verkliga livet för många i USA just nu.
 
 
Inte nog med att vi ser ut att få en mer politiskt laddad och mörkare (om det ens är möjligt) säsong än tidigare - Amazon är så nöjda med "Bosch" att de redan nu har lagt en beställning på en femte säsong också.
 
Hela den fjärde säsongen av "Bosch" släpps den 13 april i USA. Förhoppningsvis redan samma dag här i Sverige, hos HBO Nordic som visat de tidigare säsongerna.
 
Kommer du att ge den fjärde säsongen av "Bosch" en chans - och är du nöjd över att Amazon redan nu beställt en fortsättning? Kommentera gärna nedan!
| 13 februari 2018 23:45 |