Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 februari 2018 | 11:15

Trailer: Fantastiska "Atlanta" gör sig redo inför inbrottssäsongen

Säsong 2 av Donald Glovers kritikerrosade tv-serie "Atlanta" har premiär om ganska exakt två veckor - men redan nu kan du ta en titt på seriens nya trailer.
Den andra säsongen av "Atlanta" går egentligen under namnet "Atlanta: Robbin' Season". Ett namn som seriens skapare har förklarat som den period inför jul när människor (som inte har tillräckligt med pengar för julklappar och andra jul-måsten) i vissa områden i Atlanta blir väldigt kreativa - vilket får brottsligheten att öka markant.
 
Under den första säsongen av "Atlanta" gick det fort upp för tv-världens alla kritiker att Donald Glovers förmågor som manusförfattare, regissör och skådespelare var något utöver det vanliga. Vilket både Golden Globe och Emmy-vinsterna som följde också bevisade.
 
 
Eftersom Donald Glover skrev på för rollen som Lando Calrissian, i den kommande "Solo: A Star War Story", tog "Atlanta" ett uppehåll under 2017 - men är äntligen tillbaka med nya avsnitt hos FX från och med den 1 mars.
 
Här i Sverige kommer den andra säsongen att visas hos FOX Sverige, medan den första säsongen (för den som missat den) enklast går att se hos Viaplay.
 

Läs också: 5 fantastiska tv-serier som nästan ingen har sett

 
Har du sett fram emot fortsättningen av Glovers "Atlanta"? Kommentera gärna nedan!
| 14 februari 2018 11:15 |