Film

Skribent

Alexander Kardelo

23 maj 2024 | 18:45

Tim Burtons Beetlejuice återuppstår efter 36 år - se nya trailern här

Det här verkar dödskul!
Beetlejuice är tillbaka! Det kreativa geniet Tim Burton verkar ha hittat formen igen och återförenas med Michael Keaton för "Beetlejuice Beetlejuice", den efterlängtade uppföljaren till kultfilmen från 1988.
 
Keaton återvänder till sin ikoniska roll tillsammans med Winona Ryder ("Stranger Things") som Lydia Deetz och Catherine O'Hara ("Schitt's Creek") som Delia Deetz. I nya roller syns Justin Theroux, Monica Bellucci, Willem Dafoe och "Wednesday"-stjärnan Jenna Ortega som Lydias dotter, Astrid.
 
Nu vet vi också vad "Beetlejuice Beetlejuice" ska handla om, tack vare en ny synopsis från Warner Bros.
 
Efter en oväntad familjetragedi återvänder tre generationer av familjen Deetz hem till Winter River. Fortfarande hemsökt av Beetlejuice vänds Lydias liv upp och ner när hennes rebelliska tonårsdotter, Astrid, upptäcker den mystiska modellen av staden på vinden och portalen till Livet efter detta öppnas av misstag. Med problem som bubblar i båda världarna är det bara en tidsfråga innan någon säger Beetlejuices namn tre gånger och den busiga demonen återvänder för att släppa lös sin alldeles egen märkesstyrd härjning.
 
Filmen får svensk biopremiär 6 september. Se nya trailern nedan:
 
| 23 maj 2024 18:45 |