Film

Skribent

MovieZine

24 januari 2024 | 16:00

Trailerpremiär: Laddat gisslandrama i "Beck - Dödläge" - premiär i februari

Dramatiska scener i den 50:e (och sista?) Beckfilmen. Nu släpps den första trailern!
Nu är det bara lite drygt ett par veckor kvar tills den 50:e Beckfilmen får svensk premiär. Idag premiärvisades trailern under en presskonferens kring vårens svenska filmer i Stockholm. Den vittnar om dramatiska scener när den unge polisen Wilhelm Beck (Valter Skarsgård) blir kidnappad under en pågående mordutredning.
 
I andra roller ser vi som alltid Peter Haber, Jennie Silfverhjelm och Martin Wallström. "Beck - Dödläge" kan bli den sista filmen i Beck-serien - än har TV4 inte bekräftat om man planerar några fler. 
 
Se trailern till ”Beck - Dödläge” här nedan:
 
 

Ett brutalt mord leder till gisslandrama i "Beck - Dödläge"

 
Beck-gruppen får ett larm att en man har blivit brutalt mördad hemma i sin egen lägenhet. Den mördade visar sig vara en kriminellt belastad person som bland annat deltagit vid ett stort värdetransportrån.
 
I samband med utredningen skickas också en patrullbil för att prata med den mördades exfru. I patrullbilen sitter Vilhelm, Martin Becks barnbarn, som gör sin praktik. I samband med det tas Vilhelm som gisslan och Martin Beck och mamma Inger är utom sig av oro när det inte vet var Vilhelm är eller vad som har hänt honom.
 
Det finns inga spår. Lever han? Beck-gruppen kopplas in och ger allt för att bidra i jakten på kidnapparna.
 
”Beck - Dödläge” får streamingpremiär på TV4 Play+ fredagen 9 februari.
| 24 januari 2024 16:00 |