Film

Skribent

Viktor Jerner

24 september 2017 | 13:00

Trailer: Batman går en match mot Pennywise i "Batman vs. Det"

En fyndig YouTube-användare har snickrat ihop en riktigt härlig trailer som leker med tanken på de två Warner Brothers-giganterna i samma film.
Med tanke på att "Det" har blivit den mest inkomstbringande skräckfilmen genom tiderna så tillhör nu Bill Skarsgårds Pennywise (som både levererade och lämnade mer att önska på samma gång) de största karaktärerna i Warner Brothers färgstarka stall. Det kan även sägas om Batman, och vad hade hänt om man hade slängt in de två karaktärerna i en och samma film? 
 
YouTube-användaren Adeel of Steel leker med den tanken i sin senaste video, där Zack Snyders "Batman v Superman: Dawn of Justice" på riktigt härligt vis mixas ihop med Andy Muschiettis "Det". Ta en titt på resultatet, en fake-trailer till "Batman vs. Det", nedan: 
 
 
Det här hade givetvis varit en oerhört dålig idé om det hade varit ett riktigt projekt, men det är samtidigt slående hur väl pusselbitarna verkar passa tillsammans. Batman säger sig uttryckligen ha problem med "freaks dressed like clowns" (Jokern) och Pennywise drivs och förstärks av sina offers rädslor, vilket gör Batman med sitt traumatiska förflutna till ett perfekt byte. 
 

Vidare läsning: Det positiva och negativa med Bill Skarsgårds nya Pennywise i "Det"

| 24 september 2017 13:00 |